PERSONAL TRAINING

Kies voor personal training - Be the best you

BE THE BEST YOU

 

 

Een volledig persoonlijke aanpak nodig? Werk aan jezelf met onze Personal Training, dan streven we samen naar jouw doelen. De trainingen en jouw schema worden volledig aan jouw noden aangepast. 

HOE GAAN WE TE WERK?

Aan de hand van een intakegesprek en bewegingsscreening gaan we samen op zoek naar jouw doelen. Onze trainers zorgen ervoor dat jij op een correcte manier je doelen behaald en gemotiveerd blijft gedurende het hele proces.

Je kiest zelf hoe veel trainingen je per week wilt inlassen. Wij raden je aan om zeker 3 bewegingsmomenten per week te hebben.

 

Je kan Personal Trainingsessies bijvoorbeeld ook afwisselen met de bootcamps of de Small Group Training die we bij Fox-Fit ook aanbieden.

 

Fox heeft een gedrevenheid die niet te stoppen is. Eerlijkheid is troef: no-nonsense.

Ze heeft een eindeloze motivatie om huidige en toekomstige Animals te trainen met als doel de beste versie van zichzelf te vinden. 

Manon is gespecialiseerd in pre- en postnatale training.

Boris heeft 10 jaar ervaring in de health- en fitnesssector.

In zijn methodiek staat een all natural perspectief centraal: geen gedwongen schoonheidsidealen nastreven, maar met duurzame voeding en lichaamseigen beweging je maximale kracht en energie ontwikkelen.

© 2018 by Fox-Fit. Proudly created with Wix.com

© Fox-Fit 2018 

Steendam 41,  9000 Gent - Tel. +32496/73.39.44 - info@fox-fit.be