top of page
IGstory_Fox-Fit-02.jpg

PERSONAL TRAINING

Een volledig persoonlijke aanpak nodig? Gaan aan de slag met onze Personal Training, dan streven we samen naar jouw doelen. De trainingen en programma worden volledig aan jouw noden aangepast.

HOE GAAN WE TE WERK?

Aan de hand van een intakegesprek en bewegingsscreening gaan we samen op zoek naar jouw werkpunten. Onze trainers zorgen ervoor dat jij op een correcte manier je doelen behaalt en gemotiveerd blijft gedurende het hele proces.

Je kiest zelf hoeveel trainingen je per week wil inlassen.

 

Wij raden je aan om zeker drie bewegingsmomenten per week te hebben.

 

Om aan de drie momenten te komen kan je Personal Trainingsessies afwisselen met de Small Group Trainingen die we bij Fox-Fit ook aanbieden.

AFSPRAKEN

Fox-Fit werkt met de app Virtuagym. Heen en weer sturen om afspraken te maken is dus niet nodig. Je boekt aan de hand van je eigen agenda sessies in bij je Personal Trainer en daagt dan gewoon op.

 

MOTIVATIE

Alle coaches houden ook buiten de trainingen contact met jou. Zo word je toegevoegd aan de Facebookgroep en blijf je op de hoogte van nieuwe lessen, weetjes, tips en activiteiten. Join our Animal family!

COACHES

Fox-Fit heeft vier Personal Trainers. Manon, Fran, Jorka en Bart helpen je graag verder met het bereiken van jouw doelstellingen. Welke coach het beste bij jou past. Dat kom je hier te weten.

bottom of page