top of page
FoxFit-November-2022-HR-©BuroBonito-24.jpg

MANON PAUWELS

FOX - HEAD COACH

Het is ondertussen 7 jaar geleden dat ik als zelfstandige Personal Trainer startte met FF en bijna 4,5 jaar geleden dat ik van Fox-Fit een vaste locatie maakte. Zo lang al! 

FF ontstond om een tegengewicht te bieden tegen het prototypische patser- en trutjesgedrag dat de fitnesscultuur met zich mee bracht. Ik wou een gym en thuishaven maken voor vrouwen (maar bij uitbreiding iedereen) die zich niet 100 procent op z’n plaats voelt in een doorsnee fitnesscentrum. 

Sterker worden. Daar gaat het hier om. Zowel fysiek als mentaal. Klinkt dat lullig? Misschien. Jezelf graag zien of dat leren met babysteps: dat is Fox-Fit. 

 

Foxo RUNT FOX-FIT, geeft PT, POWER LEGS, UPPERBODY en PREGGO FIT

FoxFit-November-2022-HR-©BuroBonito-67.jpg

FRAN DECUYPERE

YOGA & PERSONAL TRAINER

 

Ik startte mijn fysieke journey met krachttraining. Door die krachttraining belandde ik bij yoga. Door yoga leerde ik mijn gedachten, gevoelens en lijf beter kennen. Yoga maakte mijn geest en mijn lichaam sterk, maar mijn hypermobiliteit bezorgde me te vaak blessures. Zo kwam ik na zes jaar dus terug bij krachttraining. 

Onderweg leerde ik dat die twee hand in hand gaan: Een sterke geest in een sterk lichaam is de beste combo. 

Mijn eigen sportmomenten?
Ik heb een dagelijkse yoga en meditatie practice en vul die 2 á 3 keer in de week aan met krachttraining.

Fran geeft PT, ASHTANGA YOGA, CORE en ASS & ABS.

Daphne_edited.jpg

DAPHNE DE RAEVE

BOKSTRAINER

 

Mensen noemen me prettig gestoord, onvermoeibaar, een spring in het veld... Zonder twijfel allemaal waar!

Als tiener startte mijn passie voor sport met paardendressuur en jumping op nationaal niveau. Op mijn negentiende kwam ik de liefde van mijn leven tegen: ENGELS BOKSEN. Sindsdien ben ik volledig verknocht aan de sport. 


Vooral op mentaal vlak is boksen voor mij al een life saver geweest. Het heeft me doorheen de moeilijkste momenten van mijn leven geholpen en nu nog steeds: wanneer ik me niet goed voel dan boks ik. Dan sla ik alles van me af. Ontlading! 

Naast boksen doe ik ook aan Crossfit. Sporten is my kind of therapy. En wat beter dan je passie en liefde voor sport doorgeven aan anderen? 


Daphné geeft BOKS-FIT.

FoxFit-November-2022-HR-©BuroBonito-41.jpg

BART DHOOGE

PERSONAL TRAINER

Bart geeft BOOTCAMP en FULL BODY.

 

FoxFit-November-2022-HR-©BuroBonito-16.jpg

JORKA RING

PRE- EN POSTNATALE TRAINER

 

Ik heb zelf rugklachten (scoliose). Dat was mijn grootste drijfveer om mijn studies als ergotherapeut te starten. 
Gaandeweg leerde ik dat sporten en bewegen de key zijn om sterk te worden. Een sterk core is de magic pill voor minder rugpijn. Ik startte dus CrossFit om sterker te worden, zowel fysiek als in’t kopke.

Ik ben ondertussen aan de slag als zelfstandige ergotherapeut in rugscholing en core stability. In het werkveld merkte dat meer en meer (soon-to-be) mama’s langskwamen met nek- en rugklachten. Zo groeide mijn interesse in pre- en postnatale training. Maar ook: wat als ik zelf zwanger ben? Ik denk er niet aan om te stoppen met sporten!

Hoe kan je blijven sporten tijdens de zwangerschap? Wat is het voordeel van die beweging? Hoe train je je core? Wat na de bevalling? Wanneer kan ik terug sporten? 

Op al die vragen zoek ik samen met jou het antwoorden! Never stop moving!

Jorka geeft PRE- EN POSTNATALE PT, 50+ LES en KIDS WORKOUT.

IMG_8980.JPG

MAARTJE SMETS

SMALL GROUP TRAINER

 

Vijf jaar geleden stapte ik als groentje een crossfitles binnen. Met veel schrik, want ik had sporten (zoals zovelen) wat links laten liggen tijdens mijn studie- en beginnende werkleven. 
Gevoel na die eerste training: volledig kapot, maar het had me toch al wat in de ban. 


Snel bleek dat ik mijn hart volledig zou verliezen bij kracht en weightlifting. Cardio is mijn ding echt niet. Help!


De passie om STERK te ZIJN blijft elke dag groeien en wil ik met veel vreugde en brulletjes graag doorgeven aan anderen. 

Wie wil er nu niet sterk zijn??

Maartje geeft STRONGER.

bottom of page