top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFox

HOK: what's in a name?

Bijgewerkt op: 24 okt. 2018

Het is hier even stil geweest op het blogfront. Al mijn tijd en energie gaan de laatste maanden naar het opstarten van HOK. Grote opening, you get it by now, maar is dat HOK daar nu eigenlijk?Samen is beter

De naam spreekt voor zich: HOK is een totaalconcept, waar verschillende lesgevers, bewegingsspecialisten en ondernemers samenhokken om elkaar te steunen en te versterken.

We breiden onze Fox-Fit Animal Family als het ware nog meer uit en betrekken anderen in ons nest. “Samen sterk”, het motto van Fox-Fit, wordt nog verder doorgetrokken. Wij geloven in een groepsgevoel waar we allemaal sterker door worden. Waardoor we ons eigen lijf en dat van anderen liever gaan zien.


Wie HOKt?

Zoals bij Fox-Fit, staan ook in HOK échte vrouwen centraal. Iedereen is anders en uniek én zo hebben we het graag. Hoe meer verschillende mensen en ondernemingen zich in HOK vestigen, hoe liever we het hebben. Diversiteit troef!

Wij geloven dat we samen alles kunnen. Samen zijn we sterker, gemotiveerder, slimmer, gezelliger, hilarischer en nog zo veel meer.


Nu al een deel van HOK:

Gertie Heynderickx - kinesitherapie

Compagnie MarDanse - dansgezelschap

Saskia Faelens – pilates


Griekse powervrouwen

Elke ruimte in HOK krijgt een Griekse vrouwennaam. De ruimtes zijn genoemd naar godinnen en nimfen: Calypso, Artemis, Nikè en Hygieia.

Zie jij jezelf, je leuke danslessen, rustgevende yogalessen, workshops haarvlechten of powerlezingen al helemaal in HOK doorgaan? Laat ons dan zeker iets weten via onze Facebook-pagina of via info@fox-fit.be


HOK wordt dus het huis van powervrouwen (en daar bedoelen we niet enkel fysiek mee). Begrijp ons niet verkeerd: mannen zijn meer dan welkom!  Echte mannen steunen sterke vrouwen. En onze mannelijke vrienden komen alvast sporten in HOK ;)CALYPSO

Calypso is een nimf en de dochter van Atlas. (Je weet wel, die met zijn wereldbol op zijn rug.) Ze werd verliefd op Odysseus en hield hem zeven jaar bij zich op haar eiland, waarna hij toch terugkeerde naar zijn vrouw en kinderen.

De ruimte wordt verhuurt als dans-, pilates- & yogastudio.


ARTEMIS

De te huren workshopruimte in HOK heet Artemis. Zij is de zus van Apollo en de godin van de jacht en de maan.


NIKÈ

De Fox-Fit personal trainingruimte is genoemd naar de godin van de overwinning. Yes, natuurlijk ook met een knipoog naar het sportmerk.


HYGIEIA

Hygieia wordt gezien als de personificatie van de gezondheid. De Grieken eerden Hygieia als een machtige godin, wier taak het was te waken over de gezondheid van mensen. De kinesistenpraktijk zal deze naam dragen.

120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page